Ett par vanliga jobb erbjudande för en ung svensk tjej..

Efter jag satt in en anons på en hemsida att jag behöver jobb så har jag fatt en massa konstiga erbjudnanden:

Hi, I'm a fit, handsome Aussie guy, running my own business - really long hours, never married no kids non smoker, after work I barely have time go to gym or yacht club. Anyway the problem is I don't have enough time to socialise and find a girlfriend, so I'm looking for a buddy to hang out with, sailing, beaches, romantic hotels, travel etc. Anyway you sound lovely, send your name and number if interested :-)


photographic work - $500 cash in hand.. one hours work.. let me know if interestedMessage


Hi, I am a busy financial exec looking for a personable female to provide a massage 2-3 times a week. I can pay 400 a week for this. Cash in hand of course. I am clean, fit, discreet and respectful. This could be outside your comfort zone and would suit someone with an open mind who is comfortable with herself. This represents a genuine offer during tough economic times and I hope you see it in that light. Thank you


Hi Will you come beach-combing with me up in Cape York. Will go there in June or July. Cheers Geoff


hi there, how are you? I am wondering if you would be interested in $150 an hour, by giving me a full body massage with hand relief? It could become a regular thing as well, let me know if you are interested..cheers


Hi, I am looking for a presentable female to give me a massage 2-3 times a week. You can make 1000 dollars a week, cash in hand. I am clean, fit, discreet and respectful of your personal boundaries. This may be outside your comfort zone and would appeal to you if you have an open mind. This is a genuine offer in tough economic times. I look forward to hearing from you


hi im michael 26yo slim clean honest guy looking for some fun and willing to pay upto 500 cash i can host or travel so if your interested please reply





det där är bara en del av dem...vad tror dem igentligen?!




Ny vecka..

Ja nu är det en ny vecka. Jag kan kortfattat berätta lite om förra veckan...

Det började med att på måndagen flytta jag och kim in i våran nya lägenhet hos en kille som heter Damian.


Sen på tisdagen så var jag å kim ute på jakt efter jobb i West field, sen på kvällen kollade vi på när pete spelade tach rugby. Haha lite rolig att se faxit. Såg lite ut som man hade en gympa lektion i skolan. Efter matchen skulle alla spelare ut och drick men jag och kim var inte riktigt på hurmör för det så vi drog till bion och kolla om det fanns ngt bra att se eftersom det e cheep bio på tisdagar men ingen film som fall oss i smaken så vi hamna i på en choklad cafe utan för bion. Vi dela på en choklad fundo med marsmellos, jordgubbar, banankak, och banan. *MUMS*


Onsdagen drog vi in till town hall och kolla lite efter jobb men det slutade att vi la oss och sov i en park. Efter vilat ut oss lite drog vi till kings cross för jag ville söka lite efter bar jobb å sånt men båda va lite trötta å små irriterade så det vart inte så mkt jobb letande utan kim skulle möta pete senare av att dem skulle ut och käka så jag drog hem och laga lite middag för senare dra ner till gymmet. När jag kommer hem hade jag fått ett mail från en kille som ville att jag skulle komma till hans bar och snacka lite men kl var redan halv 11 på kvällen så jaf maila tillbaka och fråga om jag kunde komma imorgon ist.


På tosdag morgon hade jag fått svar från killen att han ville att jag skulle komma in 6.30 på kvällen. Yes jag har fått en intervju!!
Damian hade frågat oss dagen innan om vi skulle vara hemma ngt under torsdagen eftersom en kille skulle komma och byta tv och jag å kim har ju inte precis några jobb att passa så varför inte... Så vi vänta och vi vänta.... Sen till slut gav vi upp, kim drog iväg för hon skulle möta pete, jag skulle till min intervju ( och vi alla vet hur det gick) så jag mötte damian precis i dörren och han fråga har dem bytt tv än? - Nee det har dem inte.. Damian ringer upp killen och frågar varför dem inre har kommit och då säger dem vi r där om 30 min och då va kl runt 6 tiden och dem skulle ha kommit på eftermiddagen..!! Lite irriterande men men..


Fredagen drog jag å aisling till stranden för att försöka få lite solbränna och sedan drog vi upp till west field och shoppa lite. Jag kom in till mitt mitt jobb för att provjobba en timme vilket slutade i att jag jobba hela kvällen..


Lördagen var det bbq på bronte beach för paul som fyller år och för gareth som åker idag! Hade hur kul som helst! Fick lära mig spela rugby men lyckades stuka mitt lillfinger så jag kan inte börja den helt men men va gör man inte för att ha lite kul? kvällen slutade kanske in te riktigt som vi hade tänk oss! Det slutade iaf att jag kom hem kl 10 och totalt slockna i min säng.

Söndagen: Var en seg dag. Jag å kim drog till west field och åt en sallad och kollade efter ett par nya skor som jag kan ha på jobbet. Sen drog vi hem för en snabb powernap och sedan gick ner för en steak på estern!


Planen för idag är att dra till westfeild och handla lite, sen gå förbi irländarena för säga hejdå till gareth och sen dra till gymmet med Ash!


Jag fick jobbet :D

Okej den här gången va jag 15 minuter förtidig än för sent! Så ett plus för mig!
det började med att jag skulle vara där och provjobba en timme med det sluta at jag kom iväg därifrån 20 i fyra..
Men jag frick jobbet :D så ska jobba tors fre lör nästa vecka vilket menas att lör sön mån tis ons = STRANDEN!!! skönt nu kommer man iaf få in lite pengar öven fast det inte är så mkt så är det bättre än bara slösa!

Juste fick ett samtal från en annan ställe. Ett bowlingställe i bondi som behövde personal i baren men jag sa att jag skulle höra av mig efter hur det gick idag så det får bli imorgon!!

nej måste sova nu ska på bbq imorgon för gareth  som lämnar sydney för irland på tis och för pauls fördelsedag så det ska bli riktigt kul!!


nej hopp i säng för min del puss

Min första interjuv gick katasrof!!

Okej det började med att jag maila med en kille förra veckan om jobb. Han ville erbjuda mig ett jobb som waiter/glassy. Men så hörde jag ingen från honom. Så helt plösligt igår fick jag ett mail om att han ville att jag skulle komma förbi för snacka men när jag väl såg mailet så var kl redan halv 11 på kvällen så jag skickade till baka om det va okej att droppa in i morgon ist. Så i morse svara han och sa själklart kom in 6.30. Stället ligger vid kings cross så det är 2 tågstationer här ifrån så det e nära och bra!

Så jag laga mat duscha och fixa mig och tänkte om jag går 45 min innan borde jag hinna men så kom första problemet. Vad ska jag ha på mig?! släger ut alla kläder jag har på sängen och försöker hitta ngt som skulle vara bra men det fanns inget!! jag har inga kläder!! så gick över till kim kläder se om jag kunde låna lite av henne samtidigt som jag stressar över det försöker jag torka håret för hand. (jag hatar å gå i blött hår finns inge värre, och jag lyckades förstöra min hårtork eller snarar det började ryka av någon konstig anledning och min adapter smällte aja nog med det jag måste helt enkelt trotka det för hand) Mitt i allt stressande kolla jag på klockan. SHIT jag ska vara där om 35 minuter!!!!

Jag springer från lägenheten helt svettig och håret alldeles frissigt, ner till tågstationen som ska ta 10 minuter bara men jag lyckades ta en jävla konstig väg så det tog mig en kvart å då sprang jag ?! vette fan vad som hände iaf kommer ner missar tåget nästa tåg går inte fören om 10 minuter! MM great bästa intrycket är ju verkligen att komma försent till en interjuv!! INTE..

Så väl framme vid kings cross uppgång kommer på att jag helt totalt glömt kolla vart stället låg! det ände jag visste var det låg på viktoria street 225 nått.. så 5 minuter hade jag på mig att ta mig dit. 6.30 ringer jag killen och säger att jag är helt vilse! Killen skrattar lite å säger du är inte den första. Okej tänkte jag han tog det iaf positivt! 15 minuter senare hitta jag stället vilket senare visade sig att jag gått förbi där 2 gånger!! dem hade ingen stor skylt precis!!

Men väl inne snackar lite med killen som heter Ian! Jag försöker lägga på charmen med att jag var sen det verka funka så han frågade lite frågor om jag gjort det där förut så jag sa ja lite grann hemma i sverige men inte värsta mkt mest på privat ställen och han sa okej du är lite oerfaren men det e okej jag lär dig så han visa mig runt och fråga om jag kan hålla en bricka... hum haha har aldrig gjort det förut så han ville att jag skulle bära en bricka med 4 tomma glas fram och tillbaka.. Fram fick bra med så va det tillbaka vägen... shit jag svägde vist lite för hastigt med handen och vips så hamna ena glaset på golvet...fan fan fan.. Ian säger okej tror vi måste öva lite på det där...Han började fråga mig om jag kan något om drycker och jag rynkar lite på näsan.. njaa inte riktigt... okej säger han det e sånt man lär sig..

Men så säger Ian att jag ska få en prova på en timme på fredag och se hur det går...??? Han är villig och ge mig än chans trots att jag inte kom i tid har inge erfarenhet kan inte hålla i en bricka och vet inget om olika drycker.. Hahah jag kan bara undra hur fredagen kommmer sluta...

Men det återkommer senare..


Har en interjuv idag.... far se hur det gar..

..

Att vara svensk kan ha sina fordelar...

So the flat mate hunt begins... At the top of the list are the 2 blonde Swedish girls that want to share a room. followed by the more sensible option: A really cool english couple. Hmmm what to do??? I guess that depends which head I think with.



- Go Swedish.


- Swedish for sure. English couple don't want to get mixed up in porn fest with them. Swedish girls much better


- Your a man, we all know which head you will think with Damo!


- So that's three posts. If we use Swedish Rounding, then we mark it up to 5. My 5 Cents on the matter.


- SWEDISH! Woohoo!


- Bro dont be fucken dumb there is only one answer!

- Help both of them to appreciate being womenz

- Go German my son!!!

- Just took a poll here in Guatemala and it was Swedish without a doubt.

- haha you are soooooo funny!

- We should start a poll on Facebook.

- Hahah that would be awesome!!

- swedes.

- oh my god, live the dream for us!!

- Swedes, and if you make any other decision I'll fly back and crack one on your forehead....

- Since when have we known you to take the sensible option... enjoy the blondes!


- dude if you need to think about it um that is bad for all man kind. just voted and swedish win THATS GOLD...


- you have had Swede, you wont go back, trust me....

- Done. I think if I was to choose any diferent now all hell would break loose, and all my friends would dis-own me.


- hey Damian my advice is, blondes have more fun!



flytt..

Idag är det dags att flytta...

Sol sol sol...

i Fredags var vi på cargo bar och sa hejdå till romeo som åker hem till irland. Väl inne där träffa vi också craig om vi träffa i koh samui i thailand.

Lördagen vart lung dag på coogee beach och sen en steak on the estern.


Idag ska vi ner till bondi beach och sola lite. Det ska tydligen bli upp till 39 grader här.


Update.

I onsdags var jag och kim och kolla på ett rum ungeför 15 minuter från där vi bor nu. Vi kom på att vi kommer nog aldrig att få en lägenhet för det priset vi vill ha eller har råd med. Så nu hitta vi en rum med en dubbelrum. Det känns lite konstig om man skulle dela med en helt främmande människa. Men vi har inge val, kan inte bo kvar hos irländarna längre. Dem har vart för generösa mot oss så det e dags att hitta ngt eget. lägenheten var helt och likte möbler bara men killen hade bara bott där 2 veckor och hade inte haft tid att fixa allt än!
Killen som bor där verkade helt okej men svårt att dömma efter ett mötte. Han skulle höra av sig på fredag om vi skulle få rummet.

På kvällen träffa kim och jag, matthew ( en kompis till kim) vi drog vi till en pub och kolla på ett live band. Helt okej musik! senare drog vi vidare till ett annat ställe och drack lite. Hade en grymt kul kväll.

I går vad vi och kolla New Moon! OMG filmen va otroligt bra!! och alla killarna hhaha mamma !! Kan inte vänta tills nästa film!! juste fick ett sms från killen med rumet som sa att vi fick den om vi ville! Så på måndag ska vi flytta till vårt nya rum! Ska bli skönt att få sova i en riktig säng och få upp alla kläder från resväskan!!

Idag är det 40 grader ute. Jag och gareth gick ner till stranden vid 1 tiden och när vi väl kom ner började det blåsa. Tillslut började det att åska och bilxtra för det vart så varmt. 
Nu sitter jag och kollar på remember the titans..

Får se hur kvällen blir..


Horse race

   

  
 
  

fredagen den 13

jag å kim gick en liten prominad i sydney center.

    
     

    


idag ska vi ut och tävla på hästar... (kanske man vinner lite pengar :D )


ingenting händer...

okej har en lite svaka just nu. lägenheten va skit, letar fortfarande, jobbletande går inge vidare. hare kommit i en ond cirkel om dagarna och måste ändra på det!!! skriver igen när något annurlunda händer!


Kolla på lägenhet idag!

well jag som sa först jobb sen lägenhet. Men nu har kim hittat en perfekt lägenhet. To good to be true!! Så vi ska dit ikväll och kolla på den! jag kan inte sluta le! JAG VILL HA DEN!!!! NUUUUUU...

jag har bestämt mig för att vänta med jobsökande för mina uslag blir bara värre och värre vill ju inte söka jobb så här, då kommer jag verkligen inte få något jobb.



Måste bara säga : JAG VILL VERKLIGEN HA DEN!!!

allergi?

Ja idag skulle vi ju ut och leta jobb men jag har sovit dåligt av att jag fått massa utslag på armarna som kilar som f*n. Ingen annan i lägenheten har fått något likande på sig så det e ingen jag har fått av någon från lägenheten eller insekter. Så jag tror jag fått en alergisk reaktion till ngt. Och det ända jag kan komma på är karbfishen jag åt i min sushi igår. Men jag ätit crabfish förut utan problem men finns ingen annat det kan va. Så jag e helt prickig och svullen över hela armarna och lite på benen.  S¨det va bara gå till apoteket och fixa ngt som skulle få stop på allt kliande. Sen följde jag med kim till doktorn och det va väntetid och massa papper som skulle fixa så det tog hela dagen! men har skrivit ut mitt cv och allt är klart så imorgon ger vi försök nr 2!


juste toppen på allt detta så tappa jag min telefon också men det återfanns senare som doktorn tack gode gud! inge tur för min del än så länge men men ska fixa ngt att äta nu


vårt boende än så länge


Hollywood ave, Bondi..




Ps I got the tickets for the New moon :D:D:D

Söndag=filmkväll

Ja redan söndag vilket menas att det är filmkväll i det irlänska lägenheten! själv måste jag fixa mitt cv och städa lite sen film!

Svin dyrt att bo i Sydney!

Kim och jag har kollat efter lägenheter här i sydney och kommit fram att det är svin dyrt att bo här!

Ett exempel våra irländare bor i en lägenhet med 2 sovrum. Inte stor lägenhet alls! dem pröjsar 750 per vecka och eftersom dem är 5 st så blir det 150 per person. PER VECKA!! så på en måndag så är det 3000 AUS dollar


1AUD=6,72 SEK

750AUD=5041.35 SEK

3000AUD=20165,40 SEK


HELT SJUKT! fatts vilken bra lägenhet i stockholm man kunde få för dem pengarna. Jag kommer ju bli en fattiglapp! vilket jag redan är dok. MÅSTE FIXA JOBB!!

Har dok hittat en lägenhet precis här brevid irländarna som dem håller på och renoverar. Skulle vara perfekt å bo där. Men det är säkert minst 3 månads kontrakt så lite dilema där om vi ska stanna 3 månader till i sydney å sen dra till melbourne. Men vi vill verkligen åka till mel efter nyår!! Hyran ligger på 430 tror ja och det är ju runt 11500 i månaden. Det är ju mer vad du betalar i hyra pappa. Ahhh jag måste ha jobb!

aja nog om pengar kan inte vänta tills den goda köttbiten jag ska äta i kväll. det vattnas redan i munnen på mig! du får en köttbit med pomfritt eller potatismos med grönsaker för 10 dollar. Tycker ja är ett bra pris!

Ne vad ska man nu hitta på? alla är så sega från igår...








Redan helg...

Okej nu är det redan helg och vad har jag gjort?? hum ingen eller joo jag har fixat cv behöver fin slipas lite dok och jag har fixat skatte nr. Sen i onsdags gjorde jag rsa kusren. Men jag har inte börjat kolla efter jobb än! Jag å kim har gjort en deal iaf att på måndag så ska vi ut och leta å det finns inga undantag!

Gårdagen kväll hade vi "hejdå fest" för ruth som åker idag! måste säga hon är nog en av den trevligaste personena jag träffat. helt underbar helt enkelt jag hoppas hon kommer tillbaka!

Dok tyckte jag vile synd om kim som låg hemma och va sjuk. Förstår inte varför hon alltid blir sjuk??

ska nog kolla på en film alla ligger typ och sover fortfarande..


zZzZzZz...

Gjorde RSA kursen idag och seriöst känndes som man var tillbaka i skolan. Kursen skulle vara i 6 timmar men han drog ner den till 5. så från 4-9 satt jag vid skolbänken och försökte lyssna. Jag upptäkte att asustralien har sjuka strikta regel när det gäller ansvar om alkohol!

ex 1: går någon in med en falsk id och sen blir tagen så blir inte personen som gick in eller den som äger id skyldig utan personen som godkände id får böra en massa pengar!

ex 2: du står och serverar i baren en man kommer och köper 2 öl sen går han vidare och ger det till sin 17- åriga son i ett annat rum. Du som står i baren och jobbar har ingen anning om dettta eftersom du står och jobbar. Och kommer polisen och ser detta så får bartenden böta och pappan och sonen. Bartenden böter för han serverar till någon under 18 och pappan för att han ger alkohol till ungre och sonen för olagligt dricker alkohol. så den ända som vinner på detta är staten som får alla pengar dem andra böter.

Det är bara en del av dem konstiga regler dem har. Så att servera alkohol så måste man veta reglerna!! Ska nog rundera en extra runda om jag vill jobba i en bar.


nej nu ska jag kolla på tv lite innan jag ska sova lite..

We have a cockroach in our kitchen!

Första vi såg när vi kom hem från stranden var en stor äklig kackerlacka i köket! Ursch jag verkligen hatar dem jag ryser verkligen i hela kroppen!!! ingen av oss tjejer vågade ta bort den så vi fick vänta tills någon av grabbarna kom hem från jobbet!






Men har haft en underbar dag på stranden. Det är verkligen varmt idag!! trodde jag skulle svimma av värmeslag där ett tag men jag klara mig!

Idag är det ju den stora melbourne cupen. (häst racing för dem som inte vet) och jag har bara vart på en häst race förut och då va jag väldigt liten. Pappa tog mig dit och han sa till mig att jag fick sattsa på en häst och jag valde den hästen jag tyckte va finast. Den hade en lila lapp med nummer 8 på! och den vann faxit! så förutom det har jag aldrig sattsat på hästar så jag tyckte det va skulle vara kul att göra det. Men ingen tur den här gången iaf.





Ajuste måste berätta åt världens godaste sallad idag!! jag kunde inte välja mellan pesto chicken salad eller ceasar chicken salad så jag blanda. åh mums va gott det va! Så nu sitter jag här propmätt och väntar på mitt te och att aisling ska komma hem så vi kan dra till gymmet!



byebye..

healthy time!!

Dagen börjar med att spendera tiden här:




Kvällen slutar med att spendera tiden här:





Game on!!

Träning ist för jobb....

Okej idag skulle dagen bestå av att söka jobb men som alla vet att när jag säger att jag ska tag i ngt så gör jag inte det på en gång. Utan jag gick upp kl 12 och käka frukost och sedan städa lite. Sen vart det en liten runda runt bondi. Så inte så mkt med jobb att göra. Men jag har iaf fixat 2 veckor på gymmet. För alla här i sydney är såå vältränande så man känner att man borde gå till gymmet om ni vet va jag menar!

Men ska iaf skiva klart mi5tt cv och fixa mitt skatte nr ikväll sen ska jag också boka rsa kusren som man behöver om man ska jobba i resturang eller i bar. Så jag kommer iaf ha gjort något!!


Så jag är inne på min 3-4 kopp te. Det blir mkt te drickade när man bor med en massa irländare! Vilket jag inte klagar på det e ju bättre än kaffe =)

nej ska börja på mitt CV!!


halloween party








Turist tour in Sydney















okej det är dem ända bilderna jag får upp, för att dem blir helt cp..

Första helgen!

I fredgas åkte jag och kim in till city och turista lite. Såg bla sydney opera house and harbour bridge. Vilket va amazing! just då fattade jag att jag verkligen var i sydney! vi luncha såklart på starbucks! På kvällen åt vi på en japansk resturang med en kompis till kim, quentin och 2 av hans kompisar. efter middagen drog vi ut till ett grym ställe uppe på en takvåning. helt galen kväll!

Igår var det halloween fest i lägenheten. Halloween här är inte desamma som hemma här går folk mer ut för det än hemma. Kommer ladda upp bilder senare ska dra till stranden nu tjingeling!

RSS 2.0