ahhh!!

Okej kvällen har vart en ända paniik kväll! kläder som försvinner saker ligger inte där dem ska, fel vid bokningen, ingen anning fortfarande vad som ska packas ner och klockan bara rinner iväg! bussen från stenhamra går 05:30 och bussen t-centralen går kl 06:45 plus att det ska packas klart på morgonen och duschas! jag hinner ju max sova 3 timmar!!!
Så panikslagen kväll det var idag, kan ju bara tänka mig hur dagen ser ut den dagen jag åker till kina och australien! jag säger bara jag tycker synd om min mamma som kommer få stå ut med mig :P men men den dage har inte kommit än!

Nej måste fixa resten nu och försöka ta mig till sängs!!



Det här SKA jag dricka när jag kommer till London!! I can't wait!!


England tomorrow!!

Åker till England imorgon!! ska bli jätte kul! först ska vi åka till manchester och kolla på fotboll sen testa på utelivet! Sen nästa dag åker vi till London och då har Lauren lovat att skjutsa oss så blir en liten mini road trip :D
Sen ska vi kolla in livet i london och gå på Madame Tussaud och på fredagen har john, tom å deras andra rumskompis inflyttnings fest så det ska bli riktigt kul!! Sen flyger man hem tidigt på söndag morgon till Sverige igen och samma dag på kvällen börjar man ju jobba igen! fast det e min sista jobb vecka Yeppi!!

Idag har jag vart en snabbis på sjukhuset och vart hos pappa och lämnat tillbaka mobil laddaren, jag råka få med mig så nu återstår det bara att kolla bussar till skavsta och skriva ut flygbiljetten! Fats det jobbigaste klommer nog bli packningen, jag å kim har en varsin handbage och tillsammans en inchecknings väska och jag har ingen anning vad jag ska packa med mig?! PANIIIK!! jag har ju inga kläder!! har ju inte haft råd att handla ngt nytt :( men håller på och tvättar för fullt!


nej nu är det dags för lite lunch och kolla på lite nya avsnitt av Gossip girl och One tree hill.




xoxo


Släkt middag

Hemma igen efter en promenad runt ekerö med Vida och hennes urgulliga hund Nelly! Sen var ju plannen att dra till stan med kim men hon kom på att hon hade en massa andra saker hon skulle fixa så hon visste inte om hon skulle hinna, så senare ringde mamma å fråga om jag ville med hem tilll mormor och käka middag. Jag har ju inga planner så varför inte? Dags att umgås lite med släkten innan man drar, vet ju inte direkt när jag kommer hem så man får passa på.

Så nu sitter jag här vid datan och kollar på lite med bones funderar på om jag ska städa rummet innan jag drar till mormor skulle ju va skönt att slippa göra det imorgon. Jag måste iaf fixa skjutsen till skavsta och skriva ut biljetterna! VIKTIGT! annars blir det ingen London..

ahh! jag blir galen när jag tänker på allt jag måste fixa innan australien, bankort, ny mobil, försäkring, visa till kina, avslutnings middag och små saker jag ska ha med mig m.m.. massa saker på kort tid only 20 days left!!



 

Promenad med vida och nelly

Promenad med vida och nelly


 




Au revoir!


Promenad

Okej dagen vart inte riktigt vad jag hade planerat! Jag skulle ha gått upp tidigt, ut och gå, käka frukost, duscha och städa rummet. Det var vad jag hade planerat men vakna av att jag hade stängt av klockan i sömnen vilket jag brukar göra och vips så va klockan halv 10.
Jag vakna av ett sms från kim där hon ville in till stan shoppa lite, inte för någon av oss har råd att göra det eftersom vi måste spara alla pengar till kina och australien! men man måste få unna sig lite då och då!

Ja, vad har jag gjort hittils då? imprensip inget eller jo jag gjorde lite god frukost och satt mig i soffan och kolla på bones sen har jag snackat lite vida och hon har vart så snäll och hjälp mig med min blogg! tack gumman!

Vi snacka iaf om att ta en liten promenad innan jag måste dra iväg till stan, kim slutar inte fören vid 4 tiden så jag har lite tid på mig! så måste gå in i duschen nu..




hörs senare..


Kaffe

Ja då har man ätit, sovit lite och ränsat garderoben (en sak att stycka från listan)
Eftersom kim dissa mig för hästarna så tänkte jag bege mig till johanna och kolla på film och förhoppningsvis få henne att göra lite kaffe åt mig =) mums, tror jag blivit kaffe beroende!!
Nej måste kila, måste ju hem tidigt så jag kan ställa om dygnet rätt. Har ju tills onsdagen på mig, det kommer bli tufft! det är inte lika lätt att vända från natten som till men men...


 




ciao!

Halleluja

Det finns ingen bättre känsla än denna, en söndagsmorgon när man precis slutat jobbet och har hela sin lediga vecka framför sig!

Jag ser verkligen fram emot att åka till London på onsdag med Kim. Kommer få träffa en massa kompisar som jag träffade i Asien. Så jag längtar verkligen!! Men innan dess har jag en massa saker som ska fixas bla: städa rummet,fixa visum till kina, rensa ut mina kläder, skriva ut london biljetterna, fixa skjuts till skavsta,Hämta ut min ipod på elgiganten, åka in till stan och köpa lite nödvändiga saker till resan m.m.. Ja en hel del kan man säga.

nej vad sägs som lite frukost/lunch?

Längtar tillbaka till Hoi an, Vietnamn!

hörs senare..

The Beginning

Okej jag hade tänkte testa på bloggvärlden, det är ju så inne nu att blogga nu för tiden, så jag tänkte varför inte? Men jag måste medje jag är ju ingen höjdare på skriva men det får bli mycket bilder med lite komentarer och kanske lite skrivande.
Ja vi får helt enkelt se hur det blir, blogga kanske inte funkar för min del eller så gör det det. Vitsen men att jag ska blogga är för att folk här hemme i Sverige ska veta vad jag har för mig på andra sidan jordklotet.
För jag åker till Kina den 18 oktober och sen till Australien den 26 oktober.
Men innan dess så åker jag å kim till England först, så det ska bli riktigt roligt! Längtar!!






I just love this one från Koh tao in Thailand.


Nu måste jag gör mig iordning för jobbet

see u sooon!


RSS 2.0