2009 is so last year!

Happy new year!!!!

Nytt år nya tag! Har precis kommit hem från city i sydney. Har varit och kollat på fyverkirierna vid bron. AMAZING!! Något alla måste se någon gång i livet! vi satt i en park vid vattnet blue point or view nått sånt hette det iag perfekt utsikt mitt framför bron!! Tänkte inte skriva så mycket mer men ville bara önska ett gott nytt år! å jag vet att det är fortfarande 2009 i sverige!! ( ni e lite efter ;) ) nu ska jag sova natti natt!!


 

 

  

 

 




Har alls fyverkerier på film ska försöka lägga upp dem imorgon!!





Julafton

I torsdags firrade vi den riktiga julaftonen, våran julafton! Vi hade en jul middag hos irländarna. Vi var ca 15 personer. Såå mkt mat! Det var inte riktigt som den svenska julmaten. Vi hade julskinka kalkon potatis, potatismos, brocoli,majs,ärtor,brunsås m.m. och efterrätten var glass kaka paj massa choklad!! helt underbar!!  Kunde inte få enb bättre julafton!!


























Julmys på g.. En dag kvar..

 













Dam birds!!

Har precis jagad en fågel runt i hela lägenheten för få ut den!! the dam birds!!

Tankar..

Tiden rullar verkingen fort måste jag säga har redan vart borta i 58 dagar. Lika snabbt rullar mina pengar ut ur fickan! Det är mycket som kommer hända dem närmaste veckorna! Först så kommer sara den 23 sen är det Julafton!!! och sen NYÅR! sen kommer johanna också! Så mkt saker på g med andra ord.

Satt perci å kolla min så kallade ekonomi! och den ser inte ljust ut för mig här i sydney. Visst jag har ett jobb men jobbar bara 2-3 dagar i veckan så jag spenderar fortfarande från mina sparpengar eftersom lönen inte räcker tillrekligt. Och för jag inte ska sättas på ett flyg hem så måste jag ta mig till melbourne så fort som möjligt! För där vet jag att jag har ett jobb så jag slipper bli pank! Så sitter nu och funderar vad jag ska göra och när jag ska åka... Jag hade jätte gärna stannat i sydney för jag vet i slutet av jan är det mkt som händer och anadra människor kommer till sydney men jag har verkligen inte råd med det :((

Haha måste berätta en sak som precis hände..Jag sitter och skriver det här inlägget och märker att det börjar lukta bränt och tänkte vf kommer det ifrån?? går ut på balkongen för att kolla om det e någon som grillar eller ngt liknande men nej det va det inte.. MEN så slog det mig! MIN GRÖT jag hade totalt glömt bort min gröt jag hade på sprisen!! Så ja nu luktar det bränt gröt i hela lägenheten!! Bra jobbat denize!! Det är ju sån tur att jag fått mina cooking skills från min pappa ;)) haha


Igår kom ett par kompisar till damian hit Jacki och Ali. Två helt sköna människor! Vi drog ner till en bar vid bondi beach och tog några öl. Jag drog öl med mango juice i och måste säga jag var lite osäker på hur det skulle smaka men det var faxit riktigt gott!! smakade inte riktigt som öl men gott va det!


Måste säga att jag saknar verkligen min familj!! Men som tur så kommer pappa å annica ner på min födelsedag och lär ju åka någonstans i asien för träffa mamma i några veckor sen hörde jag också att min bror var sugen på komma ner ett tag! Så vad mer kan man be om :))

Nu sitter jag här gröt lös och lyssnar på lite julmusik för få upp julstämmningen lite. Känns konstig att firra jul på en strand när man är van att alltid vara hemma hos mormor och firra jul eller hos pappa! Äta all goda julmat! Speciellt julskina på maka med senaps på *MumS* och sen presenterna såklart! Jag älskar presenter jag blir alltid som en liten 3-åring när det gäller paketen! Men i år blir det annorlund bler en fet bunt pengar på kontot ist ellerhur mamma ;)??  Jag kan iaf säga såhär den kommer iaf slå förra julen! sitta på arlanda och äta sallad är ju inte precis vad jag kallar julafton!


Men gud så jag skriver massa skit! behövde visst rensa tankarna lite haha..


Tiden rullar på fort..

det är ju redan jul snart shiit va tiden går fort!! Men måste säga att jag har inte fått någon jul känsla än! kanske lite om man går i westfield där dem har pyntat lite men inte mer än så!

Ihelgen har jag jobbat på kvällarna och latat mig på stranden på dagarna. Har till och med lyckas bränna hårbotten! :( ajajaj inte skönt men man tänker ju inte på att skydda huvet som resten av kroppen! men ska nog investera i att köpa en hatt eller ngt.

Ikväll blir det nog gymmet för min del har inte vart där på en vecka av att jag va sjuk för det märsta förra veckan! men nu e jag frisk så ska försöka komma igång lite!!

Dags för att börja laga lite mat kanske??

Sunshine!!

Igår vakna jag med leende på läpparna.  det va stålande sol!! Kim å jag gick ner till stranden och mötte julia och elsa sen va det hem och duscha för dra till jobbet! En underbar dag! idag har vart ungefär samma jag å nora gick ner till stranden och mötte charlott så nu har jag precis kommit hem och ätit klart så nu är det dags att slänga sig in i duschen! tingeling..


  

  

  


Äkliga skryp!






Den här äkliga saken hitta jag i vårt rum!! Dem är ju fan överallt!!

Vet inte men fick bara ett leende på läpparna

Hahha har precis ätit en god lunch som jag stolt laga själv! biff med sallad och klyftpotatis! Sen så vart jag så mätt att jag slog mig ner i soffan och slog på tv:en och vad vare som va på jo BANANER I PYJAMAS!! haha kommer så i håg att jag kolla på det när jag va liten. Kanske lite barnsligt men fick bara ett leenede på läpparana när jag såg det..




Förstår inte

Jag förstår inte varför huvudvärken inte vill försvinna!!! jag har snart ätit upp alla huvudvärks tabletter och druckit så mkt vatten men fan försvinner den för det? NEJ!!


Vad ska man hitta på idag då? Vädret ser inte så bra ut men kan bli bättre mot eftermiddagen kan det nog sprick upp men hoppas inte det för jag kommer nog inte kunna vara på stranden iaf! Men är hur utråkat som helst har inte lämnat lägenheten sen lördags? Kanske blir en tripp ner till westfiel och kolla lite!!

Aja det e frukost time nu iaf..

bättre men inte så bra!

känner att jag börjar må lite bättre nu men halsen är fortfarande dålig. Och inget hjälper vaken te eller halvtabletter!!! fick ett sms på challe och att hon ville gå till stranden men vet inte om det e någon bra ide att sola med dålig halv kanske bara blir värre! så få hitta på ngt annat imorgon. Har iaf idag kollat på över 10 avsnitt av CSI så så road var jag!! haha ne återgå till CSI kanske???


Sjuk!!

Ja jag tycker faktiskt synd om mig själv! Jag har vart sjuk sen söndags och är fortfarande sjuk. gigantisk huvudvärk som aldrig vill försvinna, svullen hals, feber, frossa och svettningar i omgångar.. har tydligen åkt på någon virus! Det är så typiskt att jag blir sjuk nu när veckan ser ut att bli riktigt bra! 35 grader i går samma idag..det säga att det ska bli ännu bättre på torsdag vilket jag hoppas att jag är frisk då! Nej nu ska jag åter gå till att kolla på CSI..


Tror jag har hittat en lösning till mitt problem...


RSS 2.0