House party

I fredags hade vi hemma fest i mitt nya hem. Vilket var väldigt lyckat till polisen kom och bad alla gå och såklart var det jag som fick prata med dem och var tvungen att ge mina pass personligheter. Skulle sedan dra vidare till bondi hotel men kom på precis innan jag skulle gå in att jag glömde passet hemma.. så det va bara gå hem igen! vilket var nog bra!!

I lördags vart det bakis dag med massa filmer och pizza!!

Idag har jag städat rummet, kollat på alla ocean filmer. Vi har en till chillenare som bor här några dagar så han erbjöd sig att laga mat till alla vilket jag tyckte var väldigt gulligt! Så nu e jag verkligen mätt och belåten!



Första shoten på Danielas jobb














Jag å daniela har gjort ett bett med att inte äta något sött på hela veckan och om någon misslyckas ska den ena fixa mat åt den andra! Och både är väldigt söttsugna alla sötsaker som finns så dettta kan bli intressant!!!

I hate Sydney's buses! Dem kan ta sig i arslet!

Jaa dem där jävla bussarna i sydney kan man dåra inte lita på längre! Efter mitt misstag i tisdags ville jag ju absloute inte vara sen en andra gång.. Så jag får 10 min innan bussen går allstå var jag där kl 10:00 !! menkom det någon buss.... NEJ.... jahap0 får ju hoppas att den andra bussen är i tid då.. men jag har ju inge tur alls här i livet den va såklart också försenad så jag missa min buss igen i junction och toppen på det missar jag min tunnelbanna också så får vänta utligare 7 min.. Jag vill inte ringa min boss igen å säga.. Men du jag är sen igen..¨Så jag håller tummarna att jag hinner med bussen från central... men kommer dit 10:53 och nästa buss går 11:13... vf gör jag nu?? TAXIIII!!!!! hoppar in i taxin kommer till jobbet 11:02! Så från och med nu littar jag inte på tidtabelen eller bussarna för huvudtaget!!! min otur slutar inte där heller.... Efter jag slutat ska jag ta bussen hem ( bussen från jobbet till bondi juntion går bara var 30:e minut!) var 5 minuter tidg så jag sätter min och flippar på telefonen.. 2 minuter efter hör jag en buss swisa förbi.. tror ni inte det är MIN buss???? såklart det är!!!!!

SÅ jag förtjänande en stor glass på kvällen!! glass hjälper mot allt!!




Idag ska jag ta en tidig buss så jag e säker jag hinner med den andra!! Sen efter jobbet ska jag åka till danelas jobb å äta massa gott sen ska vi åka hemn å göra oss iordning för our house party!!!!



seeeeeeeeyaaaaaaaa


Jag är en te missbrukare!


Ja halva veckan har ju gått innan det är helg igen! På fredag ska vi ha en liten hemma fest i min nya lägenhet! så det ska bli riktigt kul att få träffa mina flatemates kompisar.. tror det kan bli riktigt skojs!! lördagen är fortfarnde öppet än så länge samt söndagen. Vill hitta på ngt kul på söndagen som typ åka till blue mountain eller ngt om det inte e för dåligt väder det vill säga!!




Idag vart jag 30 minuter försenad till jobbet!! För den första bussen jag skulle ta skulle gå 10:10 men fick 10:06 såg den precis åka iväg och nästa buss fick inte fören 10:20 enligt tabellen men kom inte fören vid 12:30 vilket gjort att jag inte var i junction fören vid 10: 40 och missade min andra buss med 10 min för den går bara varje 30 min så var tvungen att ta bussen till central och den gick inte fören 10:45 vilket gjorde att jag va i central vid 11:00 tiden.. då jag igentligen börjar! men därifrån måste jag ta en utligare buss som inte fick förnen 11:13 sååå jazg va inte på jobbet fören 10:28 SÅÅÅ BRAAA GICK MIN DAG!!! men dem va inte sura iaf!!




nej ska dricka klar mitt te nu cheeers!!( hade 6 koppar i går å nu e jag på min andra för idag..)

Yet another weekend in Paradise!

När man äntligen är ledig en hel helg får den så fort så man hinner knappt andas! I Fredags gick jag Daniel och Daniela till the Ivy! Jag har varit på the Ivy en gång förut och det va typ i november förra året med Kim, Quentin och Cam. Kommer dok inte ihåg så mkt från den kvällen men den är en annan femma. Så daniela skulle tilll en fest innan vi skulle till Ivy. Så Jag å Daniel skulle möta henne där runt 10 slaget!
Så vi satt å drack lite hemma och kolla lite på the new moon..Haha jag vet inte bästa sättet att förra men men vi båda va så inne filmen tills våra kärra irlänska grannar kom å bjöd över oss till dem. Iaf drog till the Ivy och mötte Daniela. Bra natt!!

I går skulle det vara en chill dag men det slutade att jag gick till bondi hotel med julia for a few drinks.. mötte även daniel och chris där. SÅ så mkt vart det för ta det lungt på en lördag!


Hahaha fick prcis ett medeleande på skype: (Random personer försöker hela tiden lägga till en vilket är lite irriterande men men )

European and American women are too arrogant for you? Are you looking for a sweet lady that will be caring and understanding? Then you came to the right place- here you can find a Russian lady that will love you with all her heart. Can't find a queen to rule your heart? How about beautiful Russian ladies that have royal blood and royal look? Here you can find hundreds of portfolios of these fine women of any age for every taste. Please excuse us if you are not interested.



Livet på andra sidan


Veckorna här måste jag säga går väldigt.. eller föresten tiden här går väligt fort. Jag har om en vecka vart borta i 7 månader! Det va nog inte många som trodde jag skulle vara borta så här länge kan jag tro, men kvar är jag. Nu när man har jobb och lägenhet å massa nya kompisar så har man svårt att fatta att en dag måste man lämna det här. Jag har fortfarande inte bestäm mig om jag ska försöka på ett second year visa eller om jag strunta i det. Jag vill stanna till minst mars nästa år och för göra det så måste jag fixa andra år visumet eller så jobbar jag till mitt visum går ut åker över till NZ en månad och sen åker till oz igen och gör kusten och avslutar resan med asien. Men allt beror på vad jag gör och pengarna såklart!!


I tisdags var jag på bio med daniela,francisco,kim å chris. Vi såg hot tub time-machine. Så jävla rolig film, rekomenderar den verkligen!!





Efter jobbet i Onsdags gick jag Challe och Elsa ner till Bondi Beach och prominerade lite. Lyckades nästan förstöra min kamera av att jag satt på huk och skulle ta en bild men såg inte att en stor våg var på väg upp, så vart lite så där halv blöt och sandig men kameran klara sig tack gode gud! Sen skulle jag ta mig till Bondi junction, kims place. Men gick upp en annan äg vad jag bruka så va vilse se så där 20-30 minuter innan jag hitta en väg som jag kände igen och kunde ta mig till Kim.


Kommer nog aldrig igen sätta en fot i vattnet i Australien igen. Jag å kim såg ett livräddnings program där dem filmade från helekoptrar på hajar som simmar aldeles för nära vattnet! Visst viste jag att det vart mkt haj varning här men har inte riktigt tagit det på alvar. Men nu när man fick se hur nära dem igentligen är så börjar man ifrågesätta sig själv!


Bara sådär 30 m ut kan det simma en haj!! Även Bullsharks!!! Not nice!! Men det e aldeles för kallt för bada nu iaf så jag e säker än så länge =)



Brunett eller blond?

I lördags jobbade jag och sen vart det lite dricka efter jobbbet.. eller ja mena ganska mycket.. sluta med jag kom hem kl 10 på morgonen..Söndagen vart det en seg start på eftersom jag sov bort halva dagen.. men repa mig ganska fort. Gick till the beach road hotel, där chis en av mina rumskamrater jobbade men även julia. jag gick dit med resten of my flatemates... Fick gratis öl flyers.. så det va bara dricka så mkt vi ville =)

jag börjar trött på mitt hår och vill ha tillbaka mitt blonda hår.. men det e inte så lätt som jag skulle vilja att det ska vara! och inte billigt heller... men ska kolla runt lite...


Helg men ändå inte..

Ngt har hänt med mina bokstäver. Har ingen anning vad jag gjorde: Men iaf i går tog jag det lungt, helt slut efter veckans jobb. Så det känndes skönt att va hemma å slappa!! Idag blir det åka upp till westfield och fixa min skor som har gått sönder och köpa middag sen iväg och jobba på kvällen!
Ska jobba på kudu ikv som glassy medans kim ska stå i dörren om hon inte e allt för seg från sitta andra jobba som hon jobbade imorse!´ 
 





Shoppingen från igår!





Min frukost idag!


Det rullar på..

I går gick jag ut spontant till Estern (klubb in bondi junction) med 3 av mina nya rumskamrater. Kul att få lära känna dem liter mer var dok ganska seg på jobbet dagen efter men som tur så var det inte så stessigt. Börjar känna av nu att jag kan lite mer vilket gör det ännu roligare att jobba!! Alla där är såå underbara vi e typ som en familj.. låter kanske töntigt men känns så! Imorgon är det fredag= lön!!! jippii!!! sen på lördag ska jag jobba på min gamla bar i king cross, Kudu! och på söndag ska jag bara chilla. Så det blir nog en lung helg för min del.. men man vet aldrig!! Ska kolla på new moon nu och ta en kopp te!!


cheers!!


Det rullar på..

I går gick jag ut spontant till Estern (klubb in bondi junction) med 3 av mina nya rumskamrater. Kul att få lära känna dem liter mer var dok ganska seg på jobbet dagen efter men som tur så var det inte så stessigt. Börjar känna av nu att jag kan lite mer vilket gör det ännu roligare att jobba!! Alla där är såå underbara vi e typ som en familj.. låter kanske töntigt men känns så! Imorgon är det fredag= lön!!! jippii!!! sen på lördag ska jag jobba på min gamla bar i king cross, Kudu! och på söndag ska jag bara chilla. Så det blir nog en lung helg för min del.. men man vet aldrig!! Ska kolla på new moon nu och ta en kopp te!!


cheers!!


Blair st, North Bondi, Sydney... my new home!

Ja då var man nyinflyttad! Känns bra måste jag säga. Alla är super trevliga!! Min nya rumskamrat har precis joinat fitness first och villl att jag ska hänka på men vi vet hur det gick sist men jag skulle verkligen behöva börja träna!! så kanske om en vecka när jag smällt allt dettta!

ska nog sova nu skas ju upp och jobba imorgon men det e skönt att man inte jobbar tidigt på morgonen.. början inte fören 11 så det e sweet!!!

puss å gonatt!!

En kaffe på morgonen gör susen.

Jaha nästan klar för dra iväg till jobbet... har packat klart det mästa nu ska bara se om jag får tag på tjejen så jag vet när jag kan flytta in idag!

Det bästa med att man jobbar på cafe är att man kan äta där också =) har fåt in en litren rutin tror ja.. börjar morgon men kaffe hemma så man piggnar till lite sen åker jag till jobbet tar en cappuccino och en macka sen senare har jag hunnit propat i men en chai latte också mums =) och innan städningen så äter jag lunch av vad som finns kvar i cafet ´vare sig det är varm mat salad eller mackor.. Så jag sparar ju inte lite cash på att äta frukost och lunch där.. vilket är super för eftersom jag inte e storm rik och försöker inte göra av med allt för mkt pengar =)


nej nu måste jag åka till jobbet !!

Cheers!

Ska flytta..till nora bondi!

Ja har ju fixat jobbet och nu boende!! Jag kommer flytta till nora bondi. Ungefär 5 minuter från Bondi Beach. Det är en lägenhet med 3 sovrum! och 5 personer bor redan där så jag kommer dela mitt rum med en tjej från chlie. Sen är den 4 andra killar från chlie,canada,irland och turkiet... har inte träffat killarna än men det kommer bli spännande... Jag flyttar redan imorgon efter jobbet!! Så ikväll gäller det bara packa det som inte ska andvändas imorgon!












cheers!
'

Oh yeah!!

Jag vet att jag är JÄTTE dålig på uppdatera!! Men har inte haft tid och sitta vid internet så mkt utan haft andra saker för mig! Ska försöka bättra mig.. Iaf detta har hänt sen sist:

Jag åkte ner till Sydney för överraska kim på hennes födelsedag, samt med det tänkte jag att det va bättre att jag åkte ner till Sydney å möter min pappa där och sen åker runt lite med han... MEN så hände Island!! Så álla flygg vart inställda... Så pappa å annica fick ett nytt flygg på onsdagen ist för söndagen som dem igentligen skulle komma på. Sen vart det min födélsedag!! Nu är man 21!!! LAS VEGAS BABY!!
¨
Island vart sitvationen vart inte bättre så pappas och deras flyg vart flyttat änne en vecka och då vart det ingen ide att åka för det vart för kort tid att spendera här.. Så nu sattsar dem på åka i slutet av septermber!!

Så min planer vart ändrade ännu en gång... Så jag bestämmde att stanna i sydney och leta efter jobb.. fick en interjuv ganska snabbt till ett cafe part-time... Interjuv gick skit bra men gubben som ägde cafet sa att han hade 2 andra interjuver eftermig så han sa jag ringer dig inom 3 dagar!! dem 3 dagarna fick fort och jag hörde inte ett skit men sen på 4 dagen fich jag ett samtal tidigt på morgonen där han sa att jag fick jobbet!!! och skulle börja nästa dag!!

Så nu har jag jobbat 3 dagar på cafe voka som ligger i green squer unge för 30 min från bondi junction! och jag redan älskar mitt jobb det är mkt nytt eller ALLT är nytt eftersom jag aldrig jobbat på cafe förut. Det jag gör för det mästa är ta beställning och gör massa macker och häller upp mat så inte ett dröm jobb precis men alla på jobbet är jätte gulliga!! så kan inte ha hittet ett bättre jobb!!

jaa det e litte vad som har hänte sen sist.... ska för söka uppdatera mer.. men inget jag lovar ;)

byebye...

RSS 2.0