Ingen ny Annika Soderstam iaf..

Sa har inte hunnit skriva sa mkt for jag har inte haft tillgang till internet! Men nu kan jag uppdatera er lite!
I torsdags kom johanna ner till oss sa sen dess har vi fatt bo hos matts som ar en gammal van till johannas familj. Sa fortillfalet bor vi i hamton, ligger typ lite langre ner vi kusten. Igar akte vi ner till matts sommarstug i port sea. Vi fick prova pa spela lite golf for fosta gangen. Riktig kul maste jag saga iaf nar man pricka bollen som sagt!! sen gick vi ut och kaka lite lam! ar inte sa fortjust i lam men det va riktigt gott! sa vi spendera en natt dar och nu ar vi till backa i hamton sega med traningsverk fran golfen! Planen var att ga ut idag men tror det blir en film kvall ist! nasta vecka ar det tennis open sa ska forsoka se nagra matcher samt som v ska leta boende och jobb sa mkt att gora!
nej ska kolla lite pa tv nu tjingeling!

St kilda

Okej är inne på min 3 dag här i Melbourne! Vad har jag gjort? jo första kvällen träffa vi chris och gick ut på en bar runda och gjorde slut på alla mina penagr. Den andra dagen var det bara att snåla så mkt som det gick så vi åt på free bbq på hostelet och sen kolla på solnedgången. Idag har det vart 43 grader ute och jag vet inte hur jag ska förklara värmen men  det är inte fuktigt utan torr luft så så fort det blåser är det som en varm vind så man kan ju knappt andas! precis som en bastu!! försökte ju gå till stranden men det vara väl 35 minuter sen var det bara gå hem igen! Säger bara tack för ac!!! Imorgon ska jag på en jobb interjuv tror ja eller ska tärffa en chef på ett hotell så får se hur det går... nus ak jag kolla på film och lägga mig tidigt så jag kan gå upp tidigt!!


   

   

   


43 grader!

idag ska det blir upp till 43 grader! jag gillar värmen men fan inte 43 grader jag kommer ju dö!! ska försöka sola lite men tror inte jag klarar ligga där så länge..

First Night!

I går vart den en liten bar runda! vilket vart lite dyrt för mig så nu blir det snåla med pengarna! Men ska fixa jobb idag så får se hur det går! Men ska dra till stranden nu


tjingeling


Har anlänt i Melbourne!

Igår kl 8 tog jag och sara natt bussen ner till Melborune. 12 timmar tur! Säger bara hara aldrig frysit eller sovit så dåligt som jag gjorde på den här bussen! då var fan bussen från vitenamn till laos bättre!! eller.. inte men nästan!!

Men nu är vi äntligen här! har precis varit och ätit en god frukost som bestog av varm egg,becon,ost macka med en jordgubb och banan smootihe. Nu ska vi bara vänta så vi får checka in på hostelt sen är det mot STARNDEN!! den är hur varmt som helst här!! runt 34 grader!!

kvällen ser ut så mkt som att vi ska träffa en kompis och gå ut å äta sen kanske ut och dricka men det återsår att se!!


Måste säga känns konstigt att min andra halva är kvar i sydney!!! saknar henne redan!!









Sista utgången i sydney!

ikväll blir det min sista utgång i sydney inna jag åker till melbourne på fredag med sara.. och kanske johanna??
Gud va jag längtar till Mel. Jag älskar sydney men det e dags att se ngt annat också! jag har ju bara ett år på mig!!

så får se hur denna kväll slutar?!

Sydney bridge 00:00


RSS 2.0