Fran att vara blond ar jag nu brunett




Cheers!!

Vart nya rum!

   




Gold coast, surfurs paradise.. here I come!!

Just booked a flight 2 gold coast!! åker 9.35 från melbourne... tänkte bara meddela det =)

Pank,Hemlös, Great ocean road, hemliga barer...

På onsdagen flyttatde jag ut ur mats hus har nu bott där över en månad så tänkte det var dags att flytta. Så jag å kim skulle hitta ett hostel i st kilda men det vart lönlöst. så vi ringde vår kompis jaki å fråga om hon viste någon vi kunde bo hos annars hade vi fått sova på gatan. Men hon sa att vi kunde bo hos ett hos 2 franska killar. (som jag antar hon träffa för 2 dagar sen) Men vi kunde inte göra ngt annat än säga ja! lite skumt att bo hos någon vi aldrig träffat men det gick jättebra as snälla killar! Det var boende för en natt nästa dag skulle vi göra ett nytt försök att hitta boende men vi skulle samt göra great ocean road och det kommer ta hela dagen!

I Torsdags åkte jag,kim och erik på great ocean road. Det började med att vi fick gå upp halv 8 för att vi skulle ta oss in till stan för att hyra en bil. At hyra en bil kan vara ganska kompliserad dem tar ju betalt för allt. den som kör och försäkring å allt men det hela slutade väl på 100 ungefär och det inkl bensinen vilket vart helt okej. Jag hyr ju hellre en bil å åker G.O.R än betala 100 per person å åka en buss! Men har ju så mycket mer frihet med bil man kan stanna när man vill m.m.

Men vi hade ett litet problem vilket var att vi var tvugna att varta tillbaka vid 10 på kvällen för att ställa bilen i ett garage i stan för Erik han som körde skulle med ett plan 6 på morgonen dagen efter och jag och kim kan ju verkligen inte köra själva iaf INTE i stan. Så det vart våran ända utväg! Så G.O.R är en väg längs kusten för dem som inte vet så man kommer se en massa fina kuster och stränger och skog! Så jag rekomenderar verkligen att göra den trippen!! det tog oss 6 timmar med stopp å allt att ta oss till The twelve apostles vilket är stora stenar vid straden. As fint var det ville verkligen stanna där och se solnedgången men fanns ingen tid för det eftersom vi skulle vara tillbaka till stan vid 10 tiden. Vi såg även vilda koaler på vägen vilket var väldigt coolt. Jag har vart här i australien i snart 4 månader men inte sett koaler fören nu då. Nu åter står det bara känguru men det kommer =)
Men tills slut kommit tillbaka till st kilda för fixa boende 11 på kvällen var ju inte den bästa iden precis men killana vi bodde med var så snälla å lätt oss sova där en natt till!!

Igår flyttade jag å kim till ett hostel i stan. Det var då jag insåg att jag hade FÖRMKT packing! Jag hade totalt 4 väskor men ska igentligen bara ha 2! Så det måste jag fixa om jag ska flyga härifrån till surfurs! vill ju inte betala övervikt precis! Iaf på kvällen mötte vi upp Chris som ville visa oss några coola barer här i melbourne! den första baren var as cool med ruftop och den andra baren låg mitt i en gränd helt dött var det där sen öppna chris en dörr och vi gick upp 2 trapper sen helt plöstiligt var vi inne på en bra! och tydligen finns det massa sånna baren som är gömda! sen skulle vi gå till ett annat ställe där dem hade gräs på golver och alla var klädda som tennis spelare men det hade stängt när vi kom  dit. Chris berätta också att det finns en bar som är formad som ett ägg . Han berätta om att sitter 2 personer och pratar med varandra och man vänder bort huvudet och pratar åt andra hållet så låter det som någon skriker bakom än!! coolt har inte vart där skulle vilja jätte gärna åka dit men vet inte om jag kommer hinna det!!

Idag har jag vart på posten och skickat hem lite kläder. 3.77 kg kostar 53 dollar vilket kommer komma hem mellan 2-3 månader men jag behöver inte dem nu så det vart helt okej. Nu ska jag se om jag kan hitta ett flygg upp till surfus har ju inte råd att stanna här längre...

bilder kommer upp när jag kommer upp till surfurs!!!


Finns det ett annat ord för: - Jag vet inte??

Jaha då har man precis skypat med hela familjen..
Lördag- den ända dagen jag jobbar! jag måste verkligen ha ett till jobb nu! var inne och checka mitt bankonto i går och det ser inte ljust ut kan jag säga om jag inte hittar ett jobb som sagt! Ska höra med min boss på cq om dem möjligtvis har ngt mer jobb.. Annars får jag kanske byta plats? något måste lösas vill ju inte sitta på ett flygg hem om vecka precis... nej ska nog dra mig hemmåt å äta lite frukost.. känner  mig för en bio idag kanske innan jobbet? Det är ju inge vidare väder för ligga på stranden precis...


juste bilderna.. hum får bli en annan gång... jag vet jag är seg!!!

Flyttar till St kilda

Efter lång letan efter ett ställe har vi äntligen hittat ett ställe att bo. Mitt i st kilda!! bättre location kan man inte hitta! Vi kommer dela hus med en 36 årig kille som heter Peter och han vcar världens gulligaste rottis!! den e inte gammal kanske 1år kanske och gnager en gärna i tänderna. Något jag verkligen saknar är djur någon å gosa å leka med! och nu kommer jag ha det =) Så nu återsår det ju bara jobb!! ska försöka få jobb i st vilket skulle bli perffa!!!

Det är ju st kilda festival nu 6- 14 th så på söndag kommer det nog blir en stor utgång! och det är ju alla hjärtans dag så man vet aldrig vad som händer ha! ;)

aja vet inte mer vad jag ska säga men bilder kommer snart.. tror jag =)

nya tag...

ny vecka nya tag.. letar fortfarande efter jobb och lägenhet... Ska på en visning ikväll så hoppas hoppas!!!
förra veckan hände inte så mkt sara åkte upp till kusten och kim å nora har kommit ner nu!!!

skulle vilja skriva mer men har lite andra saker för mig nu men bilder kommer upp nästa gång!!!



bye bye

tomorrow, tomorrow , tomorrow ...

She will arrive..finally..28 days I think thats a record...





Torka...

Okrj jag vet att jag inte är världenbs bästa skrivare.. har fått en liten torka men det är inte bara mitt fel! har faxit inte fått tag på internet!! men nu hitta jag ett gulligt litet cafe i sandringham som ligger en tågstation från hapton och det är gratis här! Så det lär blir många dagar har =)


lite uppdatering!!

Vi bor fortfarande kvar hos Mats men kan inte bor kvar här så länge till! Måste verkligen fixa lägenhet så fort som mörjligt! blir nog lättare den här verckan då Nora och Kim kommer ner på fredag, ÄNTLIGEN!!!
Vad har hända annars då... Jo jag har fått ett extra jobb på CQ night club kommer nog jobba där varje lärdag iaf. Helt ockej jobb bra cash! Men letear fortfarande dags jobb! Ska ut idag och lämna lite cv på chapel st ( den är ca 2km lång den gatan! Sen har jag fåttt lite andra tips vart jag ska gå, så jag borde få ett jobb snart!
Sofi och hennes pojkvänn var här några dagar förra veckan! Kul att se lite bekanta ansikten hämifrån!!¨

Det har ju vart Aus tennis open här i 2 veckor vilket blir väldigt svårt att inte bli besatt!! Grymt besviken på att Rafael Nadal skada sig men ändå glad att roger federer tog hem segern!!! Han spelar med en sån lugnhet!!
Serena williams tog hem segerna från tjejernas sida vilket inte var en överraskning! Hon spelade och dubbel med sin syster venus som hon också vann! Tänk  om hon hade spelat dubbel mix och vunnit den också?! vilken seger vinst det hade varit!!!


nej nu ska jag leta lite lägenhet och jobb!!

RSS 2.0