Sun on Surfers

Jahap vart väckt av Alex kl 8 imorse. Han är min nya väcka klocka. Vi har konstaterat att jag sover aldeles för mkt nu för tiden, så det måste ändrars! Idag är det sol sol sol ute så senare ska jag träffa aisling som har kommit upp hit från Sydney och sen dra stranden och jobba på brännan!! Men först ska jag skriva om  mitt cv lite hade jag tänkt.. jätte kul.. men måste fixas tycker jag.

Idag är det fregad och det menas att det betala hyra dagen idag.. kul måste fixa fram pengar till det också nej nu är jag vart en chai latte på starbucks :D






tjintjinlingbing..


New roomie

Ny uppdatering:

Kim har lämmnat mig för Sydney!
Jag har fått en ny roomie: Alex ( inte Petras Alex utan danis Alex, jag vfet det är väldigt förvirrande)
SÅ nu är det nya tag som gäller, Alex ska också söka jobb nu så kanske det går bättre den här gången!
Pappa kommer om drygt 3 veckor Jipppiiii!!!! Men jag är fortfarande fattig så vet inte hur riktigt det ska gå!!
Kommer jag stanna i Suerfers eller kommer försöka på farm eller dra vidare?? jag har ingen anning om än. Det ända jag vet att jag vill va ledig å träffa pappi!!

Just nu sitter jag på starbucks (jag vet det är inte ovanligt det är mitt andra hem kan man säga!! eftersom vi inte får internet i lägenheten så måste man gå till ett intenenet cafe ist och alla vet att jag e ett fan av starbucks :D)

Jag kan säga att det öz regnar just nu i Surfers!!! trist jag hade3 ju planerat att ligga på stranden men ikke..
'
Ska försöka vara lite aktiv i jobb sökande nu tjingeling!!


St Patrick's Day

 

  

 

 

  

  

Jag ar LITE irriterad

ja bara lite dara nu e det sa har jag har vantat pa det dar j*vla internet i over 2 veckor och igar fick vi det men saklart ar det fel pa det sa nu ska vi skicka tillbaka det och fa ett nytt vilket tar yttligare en vecka!!!!

Sa jag ar LITE irriterad just nu.....

Jag ar LITE irriterad

ja bara lite dara nu e det sa har jag har vantat pa det dar j*vla internet i over 2 veckor och igar fick vi det men saklart ar det fel pa det sa nu ska vi skicka tillbaka det och fa ett nytt vilket tar yttligare en vecka!!!!

Sa jag ar LITE irriterad just nu.....

Internet snart!

jahap inge internet an men ska komma nu borjan av nasta vecka sa det ar bara all halla tummarna!!

a juste GRATTIS morfar i efterskott jag vet inte om mitt sms kom fram!!


Rain Rain Rain!

Sa forhoppningsvis kommer vi fa internet till varan lagenhet snart och da kommer ag kunna uppdatera min blogg lite battre eller jag mena mkt battre :) laget just nu ar sa att jag fortfarande letar jobb men eftersom vi ar i en lag sasong just nu sa finns det inte sa mkt plus att det regnar valdigt mkt. det gor det inte lattare att ga upp pa morgonnen och soka jobb men men maste goras om man vill overleva!!

Igar var vi och kolla pa valentine's day och som vanligt fick man lite tarar i ogonen!! mysig film med massa bra skadisar!!

nej om man ska lamna datan och ga ut och soka lite job i pacific fare kanske???

tjingeling!!

RSS 2.0